Even voorstellen

Alien Smit hondentrimster

!!! OP DIT MOMENT NEEM IK I.V.M. DE DRUKTE HELAAS GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AAN !!!

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Alien Smit.  Mijn liefde voor dieren heb ik al van kinds af aan en ik ben er als het ware mee opgegroeid. Al in de eerste klas van de middelbare school wist ik wat ik worden wilde; dierenartsassistente. Na de middelbare school heb ik de 4- jarige opleiding Dierverzorging en Paraveterinaire ondersteuning op het Groenhorst College te Barneveld afgerond.

Na vele stages bij o.a. dierenartsen, dierentuinen, dierenwinkels, etc. mocht ik dan ook stage lopen in een dierenpension. En dat vond ik het leukst! En dan met name de HONDEN! Op die manier kwam ik ook in contact met het trimmen van honden en heb ik de vakopleiding hondentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik gevolgd en in 1998 mijn diploma vakbekwaamheid hondentrimmen behaald. Inmiddels trim ik dus alweer vele jaren met ontzettend veel plezier.

Jarenlang heb ik twee lieve Cairn-Terriers gehad, Mandy en Duke, helaas zijn ze er niet meer…en nu woont Cooper bij ons, een lieve grote Mastin kruising uit Spanje, via stichting Sphoek bij ons gekomen.

Alle honden zijn welkom! Ze worden met liefde en goede zorg behandeld.

U kunt mijn salons vinden in Zwolle en in Doornspijk. Voor meer informatie, kijk bij de Contact gegevens.

U kunt bij mij in de salon betalen met pin/contant/betaalverzoek.

De hondentrimsalon is aangesloten bij de VVTN (Vereniging voor trimmend Nederland) en de ABHB (Algemene belangenvereniging voor het hondentoiletteerbedrijf). Dit is voor u de garantie dat u te maken heeft met een erkende trimsalon die voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast gelden de algemene voorwaarden van de ABHB in mijn trimsalon, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Reacties zijn gesloten.